Eğitim Tanıtım

Merhaba,

Ülkemizde kurucusu olduğum Smart Career Türkiye ile, bireylere ve kurumlara yapılandırılmış bir sistematikle LinkedIn profil hizmetleri ve kullanım eğitimleri veren ilk kişilerden biriyim.

2019 yılından bu yana binden fazla uzman iş insanına ve üst düzey yöneticiye LinkedIn profillerinin hazırlanması, optimize edilmesi ve doğru kullanılması konularında hizmet verdim. Daha görünür ve hedef kitleleri tarafından dikkat çeken profiller olmalarını, kişisel ya da kurumsal markaları için bu mecradan en iyi şekilde yararlanmalarını ve işlerini kısa sürede bulmalarını sağladım. Dolayısıyla gerek bireylerin gerek kurumların ihtiyaçlarını, eksiklerin ve yapılan hataların neler olduğunu, nelerin bilinmediğini, en çok hangi konularda sıkıntı çekildiğini iyi biliyorum.

Tam olarak bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla başarılı sonuçlara ulaşılmasını sağlayan deneyim ve uzmanlıklarıma dayanarak hazırladığım, 2020 yılından bu yana çok sayıda üst düzey yöneticinin, iş insanın ve kapalı grup olarak kurumların tercih olmuş olan profesyonel LinkedIn kullanım eğitimim Smart LinkedInSTAR online kurs yapısıyla sizlerle...

Bu kapsamlı LinkedIn eğitimine artık daha çok insan kolaylıkla ulaşıp, zaman ve mekan bağımsız faydalanabilecek.

Bu online eğitimi, içerikten en yüksek verimi alabilmeniz için; hibrit bir sistemde tasarladım.

Konu anlatımı yaptığım video içeriklerine ek olarak; aktif bir LinkedIn kullanıcısı, içerik üreticisi ve Tükiye LinkedIn ekosistemini domine eden alanında uzman profillerden bizi olarak bizzat kendi profilim üzerinden ekran paylaşımı ile göstererek anlattığım bölümleri de ekledim.  

Bu eğitimde aktardıklarımı LinkedIn profilinizde dikkatle ve istikrarla uyguladığınızda bireysel ya da kurumsal markanız için ciddi bir rekabet ve kazanç avantajı sağlayacağınıza emin olabilirsiniz.

Ben Banu Çakar,

Türkiye’nin ilk ve tek kariyerde markalaşma akademisi CareerBrand Academy’e hoşgeldiniz. LinkedIn’de parlamaya hazırsanız başlayalım :)


Tamamla ve Devam Et